PER QUÈ UNA ESCOLA DE SALUT?

A l’escola de salut, entenem que hi ha una clara diferència entre atendre la malaltia i aprendre a mantenir la salut, i aquesta radica en l’actitud activa de les persones en el seu propi benestar, fomentant mesures preventives per mantenir l’equilibri en tots els nivells. Considerem que fer proves mèdiques no és prevenir la malaltia, només és portar el control.

A l’escola de salut presentem una alternativa per apendre a autogestionar la nostra salut fent-nos responsables d’ella i evitant emmalaltir, partint de l’escolta activa del nostre cos. Ningú millor que nosaltres per conèixer el nostre cos i saber el que li passa.

Proposem un treball corporal pels aspectes bàsics que componen la salut:
20130619_210549
Ciència de la Respiració
Exercici físic terapèutic
Escola d’esquena

La finalitat és la de mantenir i viure en equilibri i en la salut, prevenint així la malaltia i el desequilibri en qualsevol d’aquests àmbits.

Ens dirigim a totes aquelles persones, de qualsevol edat i sexe, que havent cobrat consciència de la necessitat de responsabilitzar-se de la mateixa salut, vulgui aprendre a escoltar i interpretar el que ens diu el cos, per gaudir així d’una vida plenament saludable.

Presentar un camí cap a l’autogestió del nostre benestar i vida saludable proporcionant eines per viure des de la salut i la consciència de nosaltres mateixos:

  • Proporcionar una visió global de la salut, més enllà del concepte de no emmalaltir, per poder prendre decisions favorables.
  • Des del llenguatge corporal, aprendre a escoltar el cos i identificar els senyals.
  • Entendre la funció de cada un dels nostres òrgans i la interacció entre ells.
  • Avançar-se a possibles problemes de salut a través de la prevenció.