Som professionals que de manera individual o grupal vetllem per a tu, perquè la teva salut ens importa.

PREVENCIÓ

ORIENTACIÓ

TRACTAMENT

L'equip consta de fisioterapeutes, osteòpates, psicoterapeutes, nutricionistes, acupuntors, massatgistes, professors de moviment, entre altres professionals.

Alicia Giménez
Osteòpata

L'Osteòpatia Biodinàmica allibera bloquejos que resten vitalitat a l'organisme. Es basa en sentir l'energia vital, reconèixer, acompanyar i alliberar, de manera que és la mateixa energia vital la que troba el camí cap a la salut.

Xavi Sangenís
Professor de ioga y terapeuta thaiyoga

Professor D'ioga i terapeuta Thaiyoga. Sessions de desbloqueig del cos basades en el massatge tradicional tailandès i en la cultura yòguica, per a la restitució conscient de l'estat essencial de pau interior.

Valerie Adolff
Talent your body / eines de llenguatge corporal

Talent your body / eines de llenguatge corporal. Sessions d'acompanyament en processos de canvi i crisi personal. Dotant a les persones de recursos, reforçant la seva salut i la seva confiança.

Ceci Gelpí
Psicòloga i facilitadora de mindfulness

Psicòloga i facilitadora de Mindfulness, especialitzada en trauma i violència de gènere. Sessions de teràpia per a elaborar experiències vitals i aprendre a gestionar les emocions de manera amable.

Laura Campaner
Fisioterapeuta

Fisioterapeuta especialitzada en el sistema múscul-esquelètic, neurològic i en el sòl pèlvic. Per a persones que vulguin alleujar dolors, mantenir o millorar les seves condicions físiques i/o prevenir problemes de salut.

Direcció

Av. República Argentina; 167
Barcelona

Atenció al client

Correu electrònic: estarbe@estarbe.com

Telèfon: +34 675 47 47 60