TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIAR

Què vol dir constel·lacions familiars?

És una teràpia sistèmica, grupal i breu, és a dir, contempla a l’individu com a part d’un sistema, en aquest cas pot ser el sistema familiar, el sistema laboral… es treballa en grup i pot durar de 15 minuts a 1 hora aprox. És una configuració del sistema familiar. El seu creador va ser Bert Hellinger.

A qui va dirigit?

A tots els que vulguem tractar algún tema que ens preocupi o amb el que estem encallats i no ens deixi avançar a la vida.

Com funcionen?

El client exposa breument un tema i el constelador captant l’essència del problema, fa escollir al client, una sèrie de representants pels diferents membres de la seva familia (per exemple). Aquests simplement s’han de deixar sentir i moure’s lliurement per l’espai.

Llavors es produeixen una sèrie de moviments, guiats pel facilitador, amb els que el client obtindrà
una imatge del problema que el preocupa. A través d’una sèrie de moviments i/o frases sanadores es buscarà una solució al problema. 

La constel·lació finalitza quan s’hagi equilibrat la situació i tot estigui en una relativa harmonia.

PROFESSOR


Marc Seguro Roca

Format com a constel·lador a Espai Sistèmic i Humanista, amb la Carme Tuset.
Actualment fent d’assistent a la formació de constel·lacions a ESH. També fent de voluntari en un projecte de Tallers de Constel·lacions amb presos de delictes sexuals.

Anteriormente format en Medicina Tradicional Xinesa a Cenac 2002-2006. Naturopatia (1r curs) a Cenac (2002-2003. Quiromassatge (metope Ferrandiz) 2002. Formació de professors de Kundalini Yoga  (1r nivell) 2008 – 2009. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a INEFC-BCN 1997-2000.

Apassionat de les arts marcials, he practicat diverses disciplines al llarg de la meva vida. Practico la meditació i faig activitat física regularment, si pot ser a la natura. Sóc molt curiós i m’agrada llegir i investigar sobre diferents temes.

Desde sempre m’ha interessat el tema del les diferents medicines, activitat física i salut, nutrició i el benestar de l’èsser humà en general. Per això he anat combinant al llarg dels anys, la meva feina de Bomber de la Generalitat, amb la d’acupuntor, professor de ioga i d’arts marcials i ara com a Constel·lador.

Categories:

Tags:

Comments are closed